Laget av Chef Chuck White
Anvisninger
Kandiserte pekannøtter
Forvarm ovnen til 150C.
Visp sammen eggehviter, sukker, kanel og cayennepepper i en miksebolle. Visp til det skummer, og tilsett deretter pekannøttene. La dem dekkes godt av miksen. Gjør klar et stekebrett med bakepapir eller aluminiumsfolie. Spray eller smør olje på bakepapiret, og spre deretter pekannøttene jevnt utover. Dryss salt over, før du lar dem stå i ovnen i 20-25 minutter (eller til gyllent brune). Rist på dem hvert 5. minutt. Avkjøl i 1 time og oppbevar deretter i en plastikk- eller glassbeholder til de skal spises. (NB: Disse er perfekte for ferier eller som en liten snack)
Gurkemeie- og appelsinvinaigrette
Putt alle ingredienser, bortsett fra oljen, i en blender. Blend på middels i 10-15 sekunder til alle ingrediensene har blandet seg. Hell sakte i olivenolje imens blenderen fortsetter å gå. Avslutt med salt og pepper. Oppbevar i plastikk- eller gassbeholder i kjøleskap til den skal spises.
Salat
Legg ruccola på fire salattallerkener. Legg blåbær og bringebær over ruccolaen. Dryss deretter smuler av geitost og pekannøtter over salaten. Hell vinaigrette over salaten og server umiddelbart.