Smultringer med bær

Bjørnebær og Bringebær Bakte Smultringer

  • Smultringer:
  • 170g Bjørnebær, delt
  • 170g Bjørnebær, delt
  • 60g rømme
  • 1 ts. vaniljeekstrakt
  • 120g allsidig mel
  • 120g kakemel
  • 1 ts. bakepulver
  • 1/2 ts. salt
  • 115g usaltet smør, romtemperert
  • 200g sukker
  • 2 store egg
  • Glasur:
  • 400g konditorisukker
  • 90g Bjørnebær
  • 90g Bjørnebær

35 Min | 24 smultringer | samfunnet | barnevennlig | frokost

Blackberry
Smultringer med bær
Blackberry

Bakte (ikke stekte!) Smultringer som er fulle av ferske bjørnebær og bringebær. De er luftige og ømme og glasert med knallrosa glasur laget av bærens naturlige farger. Du vil føle deg bra å spise dem og dele dem med de du elsker!

Anvisninger

Oppskrift laget av  Onesarcasticbaker

Smultringer
FORVARM opp ovnen til 175˚C.
SMØR og SPRINKLE med mel 2 (12 hulrom) smultringpanner (ikke mini).
HAKK 90g bjørnebær og HAKK 90g bringebær i 0,5 cm biter og PLASS i en liten bolle.
LEGG til rømme og 1 ts vaniljeekstrakt.
RØR for å kombinere og SET TILBAKE bærblanding.
Plasser universalmelet i en middels bolle.
LEGG TIL kakemelet, 1 ts bakepulver og 1/2 ts salt.
SIFT å kombinere.
STILL TILSIDEN melblanding.
Plasser usaltet smør i en middels mikseskål eller bollen til en stativblander.
LEGG til sukkeret.
SETT i høy hastighet til den er lett og luftig.
LEGG TIL 2 store egg, ett om gangen, og SLÅ til det er helt innarbeidet.
SKJÆR AV sider og bunn av bollen.
LEGG til halvparten av melblandingen og SLÅ til den er kombinert. Ikke bland for mye.
LEGG til bærblanding og BEAT bare til kombinasjon. Ikke bland for mye.
LEGG til gjenværende melblanding, RØR kort, og STOP mixer.
LEGG TIL Resterende 80 g bjørnebær og LEGG TIL RESTE 80 g unser bringebær (HAKK alle veldig store bær i mindre biter).
LETT legg til resterende til kombinasjon. Ikke bland for mye.
RØR om nødvendig med en gummispatel for å innlemme ingrediensene.
LAG til en stor rørpose med en bred rørspiss (eller BRUK en stor sandwichbaggie og klipp et hjørne for rør).
Overfør røren til rørposen.
RØR smeten rundt doughnuthulen og FYLL til omtrent 3/4 full.
BAK i 14 minutter eller til en tannpirker kommer ut ren fra midtdoughnuts.
LA smultringene avkjøles helt før du tar dem ut av pannene.
Plasser et kjølehylle over et bakeplate og overfør smultringer til kjølehylle.
Glasur
PLASS 400g sukker i konditorer i en middels, grunne bolle og STILL TIL.
PLASS 90g bjørnebær i bollen til en kjøkkenmaskin.
LEGG TIL 90g bringebær.
PROSESS til bær er purert.
TRYK på puré gjennom en finmasket sil i en bolle og kast frøene.
MÅL 3 ss bærjuice og legg den til konditorisukker.
RØR til den er helt innarbeidet.
LEGG til mer bærjuice etter behov, og RØR til munkeglasuren er glatt og hellbar.
DIP donuts halvveis i glasur (eller hell glasur over donuts) og overfør donuts til kjølerist til glasur er satt.
SERVER straks.
 

Leafs Blackberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.