Knasende endivie med bringebær

Bringebær og geitost endive biter

  • 115 g geitost
  • 2 spiseskjeer kremfløte
  • 125g Driscoll's Bringebæ
  • 2 ss honning
  • 35g pistasjenøtter, skallet og hakket
  • 1 eple (rosa dame eller honning sprø)
  • 2 hoder endive blader, skyllet og tørket

5 min | 18 porsjoner | andre kurs

Raspberry
Knasende endivie med bringebær
Raspberry

Start måltidet eller middagsselskapet med disse friske og lette endivbitene. Kombinasjonen av kremet geitost, knasende endiv og pistasjnøtter er en perfekt måte å nyte friske bringebær eller bjørnebær på.

Anvisninger

"Bland geitost og fløte i en liten bolle ved hjelp av en gaffel. Sett til side. Fjern skrotten og skjær i tynne skiver som er omtrent en tommer. Trim epleskiver for å passe inn i endivien blader.
Ordne endivblader på et fat. Legg en epleskive i hvert blad. Bruk en sandwichpose eller rørpose med stjernespiss til å pipe 2 ts osteblanding i hvert blad. Tilsett ett bringebær i hvert blad. Drypp med honning og pynt med pistasjenøtter.
Forbered opptil en time fremover og oppbevar i kjøleskap. Server kjølt eller ved romtemperatur. "
 

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.