Bringebær- og havrebarer

Bringebær- og havrebarer

  • 1 pakke bringebær fra Driscoll’s (125 g)
  • 130 g fullkornmel
  • 90 g havregryn
  • 65 g hvetemel
  • 75 g revet kokos, ristet
  • 90 g palmesukker
  • ½ ts malt muskatnøtt
  • ½ ts salt
  • 120 g kokosolje, smeltet
  • 2 eggehviter

20 minutter | Porsjoner: 12 | frokost | snacks | enkel

Raspberry
Bringebær- og havrebarer
Raspberry

Anvisningar

- Forvarm ovnen til 175 °C. 
- Kle en stekeform (cirka 25 x 25 cm) med bakepapir, sørg for at det går opp langs sidene. 
- Bland fullkornmel, havregryn, hvetemel, kokos, sukker, muskatnøtt og salt for hånd til alt er godt blandet. 
- Tilsett kokosolje og eggehviter slik at du får en «våt» deig. 
- Del deigen i to deler (1/3 og 2/3).
- Trykk den største delen ned i bunnen av stekeformen. 
- Mos bringebærene med en gaffel i en annen bolle og smør blandingen over deigen i stekeformen. 
- Smuldre resten av deigen over bringebærlaget. 
- Stek barene i 30 minutter til de er gyllenbrune og avkjøl i 10 minutter i stekeformen. 
- Løft barene ut av stekeformen sammen med papiret og legg på rist. 
- Skjær til barene når de er helt avkjølte.

Leafs Raspberry
Leafs

Mer inspirasjon på sosiale medier!

Kake med volanger

Kake med volanger

Lilla bjørnebær smoothie

Lilla bjørnebær smoothie

Frukt pizza

Frukt pizza

Du finner oss her:

Coop Obs! Hypermariked
Coop Marked
Coop Extra
Coop Mega
Coop Prix

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.