Bringebær- og havrebarer
Anvisninger
- Forvarm ovnen til 175 °C.
- Kle en stekeform (cirka 25 x 25 cm) med bakepapir, sørg for at det går opp langs sidene.
- Bland fullkornmel, havregryn, hvetemel, kokos, sukker, muskatnøtt og salt for hånd til alt er godt blandet.
- Tilsett kokosolje og eggehviter slik at du får en «våt» deig.
- Del deigen i to deler (1/3 og 2/3).
- Trykk den største delen ned i bunnen av stekeformen.
- Mos bringebærene med en gaffel i en annen bolle og smør blandingen over deigen i stekeformen.
- Smuldre resten av deigen over bringebærlaget.
- Stek barene i 30 minutter til de er gyllenbrune og avkjøl i 10 minutter i stekeformen.
- Løft barene ut av stekeformen sammen med papiret og legg på rist.
- Skjær til barene når de er helt avkjølte.