Apfelwein mit Brombeeren Driscolls

Cider laget med bjørnebær

  • 1,8l (kjøpt) eplecider
  • 250g Driscoll´s bjørnebær
  • 6 kanelstenger
  • 7 runde skiver fra en skrelt appelsin
  • 1/2 ts malt kanel
  • 2 stjerneanis

25 minutter | 6 portioner | samfunnet | ferier og arrangementer

Blackberry
Oppskrift på bjørnebærcider Driscolls
Blackberry

Denne er perfekt for feiring av ferie eller helg med venner og familie. Lag varm bjørnebærcider og bruk ferske bjørnebær, kanelstenger og appelsiner som garnityr.

Anvisninger

Laget av Thefeedfeed

LEGG tilside 6 bjørnebær fra pakken.
BLAND SAMMEN eplecider, resten av bjørnebærene, 4 appelsinskiver, malt kanel og stjerneanis i en stor kasserolle.
VARM ciderblandingen på middels til høy varme til den begynner å koke. Rør innimellom.
REDUSER VARMEN til middels.
La ciderblandingen SMÅKOKE til bjørnebærene begynner å miste farge.
HELL ciderblandingen gjennom en sil for å fjerne fruktkjøtt.
HELL cider i 6 glass.
DEL de gjenværende appelsinskivene i to. 
PYNT glassene med appelsinskiver, et bjørnebær og en kanelstang.
SERVER bjørnebærcideren varm eller avkjølt.

Leafs Blackberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.