Enkel kremostpai med bringebær og mandelsmak

Enkel kremostpai med bringebær og mandelsmak

  • 1 ferdiglaget paideig fra butikken
  • 500 g Driscoll´s bringebær, oppdelte
  • 300 g kremfløte
  • 115 g granulert sukker
  • 1/2 - 1 ts mandelekstrakt
  • 225 g kremost, myknet
  • 170 g melkesjokolade eller semisøt sjokolade, smeltet
  • Ferske myntekvister, valgfritt

10 min | 8 | barnas favoritter | dessert | credits @modernhoney

Raspberry
Enkel kremostpai med bringebær og mandelsmak
Raspberry

Anvisninger

FYLL bunnen av paideigen med 170 g bringebær.
SETT paien til side.
HELL 300 g kremfløte i bollen til en kjøkkenmaskin.
TILSETT 115 g granulert sukker.
TILSETT 1/2 ts mandelekstrakt (tilsett mer ved behov)
MIKS på høy hastighet til stive topper former seg. IKKE miks for mye.
SETT miksen med pisket krem til side.
LEGG 225 g kremost i en egen skål.
MIKS kremosten til den er glatt og jevn.
TILSETT kremosten i miksen med pisket krem.
MIKS på middels hastighet til paifyllet er helt jevnt.
SPRE fyllet jevnt over bærene i paideigen.
TOPP med gjenværende bringebær i en sirkelform. Start i sentrum av paien.
SMELT sjokolade gradvis i mikrobølgeovn eller i vannbad. Smelt til helt glatt og jevn.
DRYPP sjokolade dekorativt over bringebærene.
PYNT med ferske myntekvister hvis ønskelig.
SERVER denne enkle kremostpaien med bringebær og mandelsmak med en gang.

Leafs Raspberry
Leafs

Mer inspirasjon på sosiale medier!

Sommer frukt brød

Sommer frukt brød

Frukt pizza

Frukt pizza

Ingefær jordbær Mojita

Ingefær jordbær Mojita

Du finner oss her:

Coop Obs! Hypermariked
Coop Marked
Coop Extra
Coop Mega
Coop Prix

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.