Enkel og rask bringebærtrifli Driscoll's

Enkel og rask bringebærtrifli

  • Smuldre-topping:
  • 50 g smør
  • 60 g hvetemel
  • 70 g sukker
  • Marinerte bringebær:
  • 250 g Driscoll`s bringebær
  • saft og skall fra 1/2 økologisk appelsin
  • 1 ss sukker
  • Skyrkrem:
  • 2 dl pisket krem
  • 2 store ss skyr
  • 1 ts vaniljesukker

20 minutter | 4 personer | desserter | samfunnet

Raspberry
Enkel og rask bringebærtrifli Driscoll's
Raspberry

Mmmmm...

Anvisninger

OPPSKRIFT OPPRETT AV @annabartels

Smuldre smør, hvetemel og sukker sammen og fordel det på et stekebrett med bakepapir. Stek på 175 °C i 8–10 minutter. La det avkjøles og smuldre alt så helt opp. 
Vend friske bringebær i appelsinsaft, -skall og sukker, og la dem trekke litt. Mos alt sammen til en grov kompott. 
Pisk krem med vaniljesukker til et fast skum og vend deretter skyren i. Legg bringebærtriflien i lag med smuldre-topping, skyrkrem og marinerte bringebær i 2–3 lag, og server med noen friske bringebær på toppen. 
 

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.