Dette er en forfriskende sangria, som er noe for både de som elsker rosévin og de som liker litt alkohol i bærene sine. Du kan eksperimentere med bærkombinasjonen – kanskje til og med bytte inn noen av Driscoll’s jordbær. Prøv den med en dråpe appelsinblomstvann!
Anvisninger
HELL 0,6 dl sukker i en liten kjele.
LEGG TIL 0,6 dl vann
KOK over middels lav varmet til sukkeret er oppløst og RØR en gang iblant.
SETT sukkerblandingen til side.
HELL 1,8 dl blandede bær i en stor mugge.
LEGG TIL 1 flaske (750 ml) rosévin, 1,2 dl vodka og sukkerblandingen.
LEGG TIL 2 teskjeer appelsinblomstvann (valgfritt).
RØR for å blande ingrediensene.
AVKJØL i kjøleskap i 2–24 timer. (2 timer er minstetiden for å tilføre bærene alkohol, og 24 timer er ideelt.)
FYLL 4 cocktailglass med like mye sangria.
TOPP hvert glass med 0,9 dl sodavann med sitronsmak.
LEGG TIL is i hvert glass.
SERVER med en gang.
LAGRE gjenværende sangria (uten sodavann og is) i kjøleskap, i opptil 3 dager.