Enkel oppskrift på sangria med bær Driscoll's

Enkel oppskrift på sangria med bær

  • 0,6 dl sukker
  • 0,6 dl vann
  • 0,6 dl Driscoll’s bringebær
  • 0,6 dl Driscoll’s bjørnebær
  • 0,6 dl Driscoll’s blåbær
  • 1 flaske (750 ml) rosévin
  • 1,2 dl vodka
  • 2 ts appelsinblomstvann (valgfritt, for en smakfull vri)
  • 3,5 dl sodavann med sitronsmak
  • Is (totalt ca. 5 dl)

10 min + avkjøling | 4 – 6 | andre kurs | ferier og arrangementer

Blackberry
Enkel oppskrift på sangria med bær Driscoll's
Blackberry

Dette er en forfriskende sangria, som er noe for både de som elsker rosévin og de som liker litt alkohol i bærene sine. Du kan eksperimentere med bærkombinasjonen – kanskje til og med bytte inn noen av Driscoll’s jordbær. Prøv den med en dråpe appelsinblomstvann!

Anvisninger

HELL 0,6 dl sukker i en liten kjele.
LEGG TIL 0,6 dl vann
KOK over middels lav varmet til sukkeret er oppløst og RØR en gang iblant.
SETT sukkerblandingen til side.
HELL 1,8 dl blandede bær i en stor mugge.
LEGG TIL 1 flaske (750 ml) rosévin, 1,2 dl vodka og sukkerblandingen.
LEGG TIL 2 teskjeer appelsinblomstvann (valgfritt).
RØR for å blande ingrediensene.
AVKJØL i kjøleskap i 2–24 timer. (2 timer er minstetiden for å tilføre bærene alkohol, og 24 timer er ideelt.)
FYLL 4 cocktailglass med like mye sangria.
TOPP hvert glass med 0,9 dl sodavann med sitronsmak.
LEGG TIL is i hvert glass.
SERVER med en gang.
LAGRE gjenværende sangria (uten sodavann og is) i kjøleskap, i opptil 3 dager.
 

Leafs Blackberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.