Eton mess med bringebær og bjørnebær

Eton mess med bringebær og bjørnebær

  • 3 pakker Driscolls bringebær
  • 1 pakke Driscolls bjørnebær
  • 1 ss portvin 

  • 2 ss melis
  • 300ml kremfløte
  • 2-3 ss melis

  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 100g marengs
  • frisk mynte
  • sjokolade stjerner 


20 min. | 4 | desserter

Raspberry
Raspberry

Avslutt middagen med en nydelig dessert av bær, krem og marengs.

Oppskriften kommer fra @matpaabordet

Anvisninger

Kjør en pakke med bringebær, 1 ss portvin (om du bruker) og 2 ss melis i en food processor til du har en fin coulis. 

Pisk fløten med melis og vaniljeekstrakt til den er stiv. 

Sett 6 minimarengs til side og knus resten til grove biter. Bland med kremen. 

Legg kremen, bringebærcoulis og bær lagvis i dessertglass. 

Topp med minimarengs som du satt til side, bringebær, bjørnebær og sjokolade.

 

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.