FROSSEN YOGHURTBARK Driscoll's

FROSSEN YOGHURTBARK

  • 400 g gresk yoghurt
  • 2 ss lys sirup
  • 1/2 pakke friske bringebær ca. 60 g
  • 8–10 mandler
  • evt. frysetørkede bringebær og sitronmelisse

15 min + 3-4 timer frysing | 12 stykker | samfunnet | desserter

Raspberry
FROSSEN YOGHURTBARK Driscoll's
Raspberry

 

En full oppskrift på frossen yoghurtbark. Det er enkelt å lage og er en flott innsats for en sunnere matbit - haps! ⁣

Anvisninger

OPPSKRIFT OPPRETT AV @isabellavlk

Bland gresk yoghurt og sirup godt sammen i en bolle. Fordel alt i et fat som måler ca. 20x30 cm. Smelt sjokoladen og hell den ut over yoghurtblandingen i en tynn stråle. Finhakk mandlene. Topp yoghurten med friske bringebær, hakkede mandler og evt. frysetørket bringebær og sitronmelisse. Sett fatet i fryseren i ca. 3–4 timer – Frozen Yoghurt Bark er helt ferdig når den er frossen og kan brytes i stykker. 

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.