Fullkorns frokostbarer av bringebær

Fullkorns frokostbarer av bringebær

  • Bringebærfyll
  • 150g Driscoll’s bringebær
  • 50g sukker
  • 2 ss maisstivelse
  • 2 ss fersk sitronjuice
  • Frokostbarer
  • 135g havregryn
  • 90g fullkorns hvetemel
  • 135g pakket brunt sukker
  • 40g valnøttbiter
  • 20g hvetekim
  • 1 ss malt kanel
  • 80ml vegetabilsk olje
  • 1 stort egg

40 min | Porsjoner: 12 | frokost | andre kurs | barnevennlig

Raspberry
Fullkorns frokostbarer av bringebær
Raspberry

Disse bringebærbarene er lette å lage, fulle av fiber og perfekte som snacks eller som en liten frokost. Det er viktig å presse smulene sammen i pannen og oppå bærfyllet, slik at barene holder sammen.

Anvisninger

SLIK GJØR DU
Bringebærfyll
Forvarm ovnen til 175°C
Bland bringebær, sukker, maisstivelse og sitronjuice i en liten kasserolle.
Rør på middels varme til blandingen begynner å koke.
La det småkoke i 2 minutter imens du rører konstant, helt til sausen er tykk og gjennomskinnelig. Fjern den deretter fra varmen.

Frokostbarer
Bland havregryn, mel, sukker, valnøtter, hvetekim og kanel i en kjøkkenmaskin. Miks til havregryn og valnøtter er finmalt.
Tilsett olje og egg; miks for å blande godt mens du skraper ned røre fra sidene på bollen.
Press halvparten av smuleblandingen jevnt i bunnen av et stekebrett. Spre bringebærfyll jevnt over smuleblandingen. Topp med resten av smuleblandingen og trykk det hele forsiktig ned.
Stek i 25 minutter eller til gyllent brun.
Avkjøl helt i pannen. Skjær dem opp til barer.
 

 

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.