Ispinner med bringebær og lime

Ispinner med bringebær og lime

  • 250 g Driscoll's bringebær
  • 470 ml vann
  • 150 g sukker
  • 3 små lime, presset til juice

20 Min | Porsjoner: 4-6 | dessert | barnevennlig | ..

Raspberry
Ispinner med bringebær og lime
Raspberry

Disse superenkle ispinnene er laget av en perfekt blanding av bringebær og lime – en perfekt godbit på varme sommerdager.

Anvisninger

Dekk en skjærefjøl eller tallerken med to lag tørkepapir.
Kok opp vann, sukker og limejuice på høy varme. Skru temperaturen ned og småkok i fem minutter.
Skru varmen ned til middels/lav. Fjern 250 ml av limesirupen og sett til side.
Tilsett bringebærene i gryten med den varme limesirupen, og småkok i fem minutter uten å røre. Bruk hullsleiv og løft bringebærene fra gryten og over på tørkepapiret. Sett den nå svakt rosafargede limesirupen til side.
Avkjøl bringebærene på tørkepapiret, til de er romtemperert.
Fordel bringebærene mellom ispinneformene. Dunk dem let mot kjøkkenbenken, så bringebærene faller til bunnen av formen. Fyll så rosafarget limesirup i formene, til sirupen så vidt dekker bærene. Nå skal formene være omtrent halvfulle. Sett bort resten av den rosa sirupen.
Frys i minst en time. Fyll så opp formene med den klare limesirupen du satte til side. Sett ispinneholderne tilbake i fryseren, og la de stå i minst tre timer til.
For å løsne ispinnene enkelt fra formen, dypper du tuppen i varmt vann i 5-10 sekunder.

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.