Jordbær Dekket Av Svart Og Hvit Sokolade

Jordbær Dekket Av Svart Og Hvit Sokolade

  • 400 gram Driscoll’s jordbær
  • 170 gram hvit sjokolade, hakket (flak, biter eller hakket sjokoladebar)
  • 340 gram halvsøt sjokolade (flak, biter eller hakket sjokoladebar)

20 min | Porsjoner: 16 Jordbær | snacks | piknik

Strawberry
Jordbær Dekket Av Svart Og Hvit Sokolade
Strawberry

Anvisninger

SLIK GJØR DU
1. LEGG FREM et bakepapir med vokspapir, pergamentpapir eller aluminiumsfolie.
2. SKYLL jordbær.
3. TØRK jordbærene grundig med en myk klut.
4. SETT TIL SIDE jordbær.

Smelting: Stekeplatemetoden
1. FYLL en middels gryte med vann.
2. VARM vann til det småkoker.
3. PLASSER sjokolade i et glass eller en metallskål som er større enn gryten.
4. PLASSER bollen på toppen av gryten for å danne en dobbel kjele.
5. LA vann fortsette å småkoke ved lav varme slik at damp treffer bunnen av bollen over.
6. RØR sjokoladen konstant og forsiktig for å la den smelte jevnt.

Smelting: Mikrobølgeovnmetoden
1.    LEGG sjokoladen i en glassbolle.
2.    VARM i mikrobølgeovn på medium styrke i 30 sekunder.
3.    RØR i sjokoladen.
4.    VARM i mikrobølgeovn på medium styrke i 15 sekunder.
5.    RØR i sjokoladen.
6.    VARM i mikrobølgeovn på medium styrke i 10 sekunder.
7.    RØR i sjokoladen.
8.    FORTSETT å varme sjokoladen i korte intervaller IMENS DU RØRER mellom intervallene, helt til sjokoladen er totalt smeltet og jevn.

Dyppe bærene
1. HOLD ett jordbær i stilken eller i grønne blader.
2. DYPP jordbær nedover i smeltet sjokolade opp til stilken.
3. SPINN bæret til det er jevnt belagt.
4. LANGSOMT løft bæret fra sjokoladen.
5. RIST bæret forsiktig for å fjerne overflødig sjokolade.
6. LEGG bæret på bakepapiret.
7. REPETER med resterende bær.
8. KJØL ned bær i kjøleskap i 15 til 30 minutter eller til sjokoladen har satt seg.
9. SERVER innen 8 timer etter dypping ELLER LAGRE i kjøleskap i opptil to dager.
10. LA bærene komme til romtemperatur i 30 minutter før servering.
11. TØRK med papir for å fjerne kondens.

Kontrast – Dekorasjon Av Hvit Sjokolade
1.    DYPP jordbær i sjokolade som beskrevet ovenfor.
2.    LA sjokoladen sette seg.
3.    FYLL en sprøytepose eller en plastikkpose med smeltet hvit sjokolade.
4.    SPRUT hvite sjokoladeprikker eller egne mønstre på bærene.
5.    ELLER DYPP tannpirkere, små spyd eller gaffeltenner i smeltet hvit sjokolade OG la det dryppe over de sjokoladedekte bærene.
6.    ELLER DYPP jordbær i hvit sjokolade, som beskrevet ovenfor, OG LA DET sette seg. DYPP DERETTER halvveis ned i mørk sjokolade.

Marmorert Dekorasjon
1.    SMELT sjokolade som beskrevet ovenfor.
2.    SMELT hvit sjokolade som beskrevet ovenfor.
3.    LEGG TIL 2-3 spiseskjeer smeltet hvit sjokolade i mørk sjokolade.
4.    Visp sjokoladeblandingen lett med en tannpirker eller et lite spyd for å lage marmormønstre. Ikke overdriv miksingen.
5.    HOLD ett bær etter stilken eller de grønne bladene.
6.    DYPP jordbærene (vendt nedover) i sjokoladeblandingen, helt opp til stilken.
7.    LØFT bæret sakte IMENS DU VRIR for å lage marmormønstre.
8.    RIST lett for å fjerne overflødig sjokolade.
9.    PLASSER bæret på et klart bakepapir for å sette seg.

Vevdekorasjon
1.    DYPP jordbær i mørk sjokolade som beskrevet ovenfor.
2.    LA sjokoladen sette seg.
3.    FYLL en sprøytepose eller en plastikkpose med smeltet hvit sjokolade.
4.    SPRUT fine linjer av hvit sjokolade over det sjokoladedekte jordbæret OG LA IKKE den hvite sjokoladen sette seg.
5.    ELLER TREKK hvit sjokolade oppover mot stilken av jordbæret ved bruk av tannpirker eller et lite spyd.
6.    ELLER TREKK hvit sjokolade nedover mot tuppen av jordbæret ved bruk av en tannpirker eller et lite spyd.

 

Leafs Strawberry
Leafs

Mer inspirasjon på sosiale medier!

Kake med volanger

Kake med volanger

Frukt pizza

Frukt pizza

Ingefær jordbær Mojita

Ingefær jordbær Mojita

Du finner oss her:

Coop Obs! Hypermariked
Coop Marked
Coop Extra
Coop Mega
Coop Prix

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.