Oppskrift på kjøleskapsgrøt med blåbær og bringebær

Kjøleskapsgrøt med bær

  • 125g Driscoll´s bringebær, oppdelte
  • 125ml melk (bruk plantebasert melk om du vil)
  • 1 ss lønnesirup
  • 40g havregryn (bruk glutenfrie havregryn om du vil)
  • 1 ts chiafrø
  • 70g Driscoll´s blåbær

5 minutter + hvile over natten | 1 porsjon | frokost | vegansk | andre matlagingsstiler

Raspberry
Raspberry

Det tar kun noen få minutter å mikse sammen denne perfekte blandingen av sunn havre og søte, saftige bær. Sett den kjølig over natten, så vil du ha en deilig kjøleskapsgrøt når du står opp dagen etter!

Anvisninger

  • LEGG halvparten av bringebærene i en liten bolle.
  • MOS bringebærene til har blitt puré.
  • HELL bringebærpuré i bunnen av en liten glasskrukke eller et høyt vannglass.
  • MÅL OPP melk i en desilitermål.
  • TILSETT lønnesirup og RØR inn i melken for å blande ingrediensene.
  • SETT melkeblandingen til side.
  • LEGG havregryn i en liten skål og TILSETT chiafrø.
  • RØR i havregrynblandingen for å blande ingrediensene.
  • HELL halvparten av havregrynblandingen i glasskrukken.
  • LEGG halvparten av de gjenværende hele bringebærene i krukken OG LEGG UNNA andre halvdel i kjøleskapet.
  • HELL resten av havregrynblandingen i krukken, før du heller melkeblandingen over.
  • LUKK krukken med lokk eller dekk over med tett plastfolie.
  • AVKJØL i kjøleskap over natten eller i minimum 5 timer.
  • ÅPNE krukken og legg de siste bringebærene i grøten.
  • LEGG blåbær på grøten. 
  • SERVER ummidelbart eller LA STÅ i kjøleskap i inntil 2 dager før servering.
     
Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.