Maiskuchen med Heidelbeeren

Maiskuchen med Heidelbeeren

  • 250 g blåbær 
  • 120 g maismel 
  • ½ liter melk 
  • 80 g sukker 
  • 60 g saltet smør 
  • 2 egg 

Tilberedelsestid: 10 minutter | Baketid: 40 minutter  | 6 Personen | desserter

Blueberry
Blueberry

Maiskuchen med Heidelbeeren

Anvisninger

Forvarm ovnen til 150°C med varmluft. 

Skyll blåbærene. 

Smelt smøret i 30 sekunder i mikrobølgeovn eller 3 minutter i vannbad. 

Ha alle ingredienser, med unntak av blåbærene, i blender og bland sammen. 

Hell blandingen i 8 små former (eller én stor), og fordel blåbærene mellom disse. 

Legg formene i en ovnsform og fyll med varmt vann (ikke ha i for mye vann, slik at du enkelt kan håndtere formen). 

Sett midt i ovnen i om lag 40 minutter. 

Server romtemperert.

Leafs Blueberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.