Mini-pitapizza med bær

Mini-pitapizza med bær

  • 1/2 kopp Driscoll´s jordbær, hullede og oppdelte i fire. Ha gjerne mer klart til dekorering
  • 1,75 dl kremost med lavt fettinnhold, romtemperert
  • 2 kopper Driscoll´s bjørnebær, blåbær og bringebær til dekorering
  • 6 mini-pitabrød (ca. 10 cm i diameter), splittet i to

10 minutter | 6 | snacks | barnas favoritter

Strawberry
Mini-pitapizza med bær
Strawberry

Anvisninger

Del et pitabrød i to og skjær ut 12 små stjerner med en 3-5 cm stjerneform (f.eks. pepperkakeform). Bruk en brødrister og rist stjernene til de er lett brune. Sett dem tilside. Gjør 100 gram jordbær til puree og sil gjennom en finmasket sil. Fjern frø.  Du burde ha rundt 2 ss puree. Miks puree med kremost i en stor miksebolle. Miks med elektrisk mikser på høy til det er jevnt blandet. Fordel 1 ss kremostblanding i hvert av de gjenværende pitabrødene, samt 1 ss kremostblanding på toppen av hvert pitabrød. Topp med bær og ristede stjerner.

Leafs Strawberry
Leafs

Mer inspirasjon på sosiale medier!

Kake med volanger

Kake med volanger

Frukt pizza

Frukt pizza

Ingefær jordbær Mojita

Ingefær jordbær Mojita

Du finner oss her:

Coop Obs! Hypermariked
Coop Marked
Coop Extra
Coop Mega
Coop Prix

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.