Mini-pitapizza med bær

Mini-pitapizza med bær

  • 1/2 kopp Driscoll´s jordbær, hullede og oppdelte i fire. Ha gjerne mer klart til dekorering
  • 1,75 dl kremost med lavt fettinnhold, romtemperert
  • 2 kopper Driscoll´s bjørnebær, blåbær og bringebær til dekorering
  • 6 mini-pitabrød (ca. 10 cm i diameter), splittet i to

10 minutter | 6 | andre kurs | barnevennlig

Strawberry
Mini-pitapizza med bær
Strawberry

Barna kommer til å elske denne enkle pitapizzaen med bærtoppping. Kremost med jordbær utgjør basen, og friske bær utgjør toppingen. Kos deg og kombiner bærene som du ønsker. Om det er vanskelig å finne små pitabrød kan du bruke polarbrød (helst tynne).

Anvisninger

Del et pitabrød i to og skjær ut 12 små stjerner med en 3-5 cm stjerneform (f.eks. pepperkakeform). Bruk en brødrister og rist stjernene til de er lett brune. Sett dem tilside. Gjør 100 gram jordbær til puree og sil gjennom en finmasket sil. Fjern frø.  Du burde ha rundt 2 ss puree. Miks puree med kremost i en stor miksebolle. Miks med elektrisk mikser på høy til det er jevnt blandet. Fordel 1 ss kremostblanding i hvert av de gjenværende pitabrødene, samt 1 ss kremostblanding på toppen av hvert pitabrød. Topp med bær og ristede stjerner.

Leafs Strawberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.