Fant smaken av en deilig, kremet eggetoddi i disse deilige miniostekakene med en bunn av pepperkake og friske bringebær. Invester i en plate for miniostekake (med avtakbare bunner) for en pen presentasjon, eller bak i muffinspapir på et vanlig muffinsbrett.
Anvisninger
1. Forvarm ovnen til 160 °C.
2. Smør olje på innsiden av miniostekakebrettet. Klargjør muffinspapirene om du bruker muffinsbrett.
3. Finmal kjeksene med en kjøkkenmaskin. Bland kjeks og smør i en liten bolle. Press 1 spiseskje med kakemiks inn i hver kopp på brettet (eller hver muffinsform) og trykk godt ned.
4. Bland kremost, sukker og mel i en elektrisk mikser på lav hastighet til det er blandet. Skrap ned fra veggen til bollen. Legg til eggetoddi, vaniljeekstrakt, muskatnøtt og salt og bland godt. Legg til egg, 1 om gangen, i lav hastighet til det er blandet inn.
5. Del blandingen opp i koppene på brettet. Bak i 15 til 18 minutter (se merknad) eller til kantene har satt seg og midten rister noe (ostekaker vil heve seg noe over brettet). La kakene avkjøle seg helt. Sett i kjøleskap i minst 4 timer eller til de er nedkjølt tvers i gjennom.
6. For å servere tar du ostekakene forsiktig ut av brettet og topper med tre bringebær.
7. Merk
Bak i 18 til 20 minutter dersom du bruker muffinsbrett og muffinspapir.