Ostekake med bær

Ostekake med bær

  • 2 pakker blåbær fra Driscoll's (125 g)
  • 1 pakke bringebær fra Driscoll's (125 g)
  • 1 pakke bjørnebær fra Driscoll's (125 g)
  • 8 ss sukker
  • 2 ss vann
  • 1 lime
  • 1 dl kald kremfløte
  • 250 g kremost, romtemperert
  • 2 ss honning
  • 1½ ts vaniljeekstrakt

40 min | 8 servings | frokost | easy

Blueberry
Blueberry

Mmmmmm

Anvisninger

  • - Ha innholdet i en pakke blåbær i en stor kjele.
    - Tilsett sukker og vann og rør om ved middels varme. 
    - Kok opp blandingen og fortsett å røre. 
    - La småkoke til blandingen tykner. 
    - Ha blandingen over i en bolle, tilsett limeskall og saften av en halv lime. 
    - Ha i halvparten av den andre pakken med blåbær og rør igjen. 
    - Behold resten av blåbærene til pynt. 
    - Ha den avkjølte blandingen over i åtte glass. 
    - Pisk fløten med en håndmikser. 
    - Pisk kremosten til den er jevn i en annen bolle. 
    - Tilsett sukker og honning og fortsett å piske til sukkeret har løst seg opp og blandingen er kremaktig. 
    - Vend vaniljeekstrakt og krem inn i kremosten med en stekespade. 
    - Fordel blandingen jevnt i de åtte glassene med bærblanding. 
    - Dekk til og la stå kjølig i minst 3 timer. 
    - Ha resten av bærene, inkludert blåbærene, i en stor bolle. 
    - Bland inn sukker og la stå i 15 minutter. 
    - Ha bærtoppingen over i de åtte glassene. 
    - Serveres med det samme.
Leafs Blueberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.