Ovnsbakt havregrøt med jordbær og kremfløte

Ovnsbakt havregrøt med jordbær og kremfløte

  • 200g havregryn
  • 135g lysebrunt sukker
  • 1 ss bakepulver
  • ½ ts malt kanel
  • ½ ts salt
  • 480ml kremfløte
  • 3 ss usaltet smør (smeltet)
  • 1 ½ ts vaniljeekstrakt
  • 600g Driscoll’s Jordbær, hullede, oppskårede i lengden og oppdelte
  • 1 stort egg

45 min | 6 Porsjoner | frokost | vegansk

Strawberry
Ovnsbakt havregrøt med jordbær og kremfløte oppskrift
Strawberry

Anvisninger

  • FORVARM Ovnen til 175 ° C.
  • HELL fløteblandingen over havreblandingen.
  • BLAND havre, brunt sukker, bakepulver, kanel og salt i en stor bolle.
  • SETT havreblanding til side.
  • VISP SAMMEN fløte, egg, smør og vanilje i en middels bolle.
  • HELL fløteblandingen over havreblandingen.
  • TILSETT 160g skiver jordbær.
  • RØR forsiktig til alt er blandet.
  • Hell havregryn i tilberedt ildfast form.
  • SPRE gjenværende jordbær over havregryn.
  • STEK i 40 minutter eller til toppen er gyllenbrun.
  • FJERN havregryn fra ovnen.
  • La den AVKJØLES i 5 minutter.
  • SERVER varm.
     
Leafs Strawberry
Leafs

Mer inspirasjon på sosiale medier!

Kake med volanger

Kake med volanger

Frukt pizza

Frukt pizza

Ingefær jordbær Mojita

Ingefær jordbær Mojita

Du finner oss her:

Coop Obs! Hypermariked
Coop Marked
Coop Extra
Coop Mega
Coop Prix

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.