Pai med chèvre og bringebær

Pai med chèvre og bringebær

  • 1 kurv bringebær fra Driscoll's (125 g)
  • 1 ark bakepapir
  • 4 plater fryst butterdeig (10x10 cm)
  • 2 ss parmesan
  • 150 g chèvre (smuldret)
  • 2 ts frisk timian
  • 60 ml balsamicoeddik
  • 2 ss honning
  • Nykvernet svart pepper

35 min | 6–8 | andre kurs | høst | vinter

Raspberry
Ostepai med bringebær oppskrift
Raspberry

Åhhh du store ostepai... I kombinasjon med friske bringebær.

Anvisninger

  • Ta bærene ut av kjøleskapet
  • Forvarm stekeovnen til 200 °C
  • Legg butterdeigplatene på bakepapiret
  • Bruk spissen av en skarp kniv og snitt opp en kant 1 cm innenfor kanten av platene
  • Stek i 10 minutter og ta ut av ovnen
  • Bruk en gaffel og flat ut området innenfor kanten
  • Ha parmesan og deretter chèvre på platene (innenfor kanten)
  • Stek platene i cirka 10 minutter til kanten er gyllenbrun
  • Kok opp balsamicoeddik og honning i en liten kasserolle, og la det småkoke i 5 minutter
  • Ha bringebær oppnå den varme smeltede osten og dryss over timian og pepper
  • Serveres med det samme med honningblandingen
  • Bon appétit!
Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.