Raspberry and Beet Chevre

Raspberry and Beet Chevre

  • 125 g pakke med Driscoll’s bringebær
  • 50 g stekte eller hermetiserte rødbetter (ca en medium røbette), delt opp
  • 1 ss Pomegranate melasse (eller 1 ss honning blandet med 1/2 ts balsamicoeddik)
  • 1 ss revet apelsinskall
  • 100 g Chèvre, myknet
  • Salt

5 min | 6 | frokost

Raspberry
Raspberry and Beet Chevre
Raspberry

-

Anvisninger

Legg bringebærene, de oppdelte rødbettene, pomegranate melasse og revet appelsinskall i en sterk blender. Blend på høy hastighet til du har en jevn, smooth masse. Skrap sidene med en spatel og tilsett chèvre  og en klype salt. Fortsett blendingen helt til alle ingredienser er godt blandet inn.

Legg over i en skål og la det hvile for minst en time, slik at det tykner. Denne dippen holder seg godt i kjøleskapet i opptil 5 dager.

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.