Saftis av bringebær og jordbær

Saftis av bringebær og jordbær

  • 240 ml vann
  • 200 gr sukker (kan reduseres til 150 gram om man vil kutte ned på sukkeret)
  • 125 grams / 1 pakke Driscoll's Bringebær, delt opp
  • 200 ml nypresset sitronjuice (5-6 sitroner)
  • Driscoll's Jordbær som fruktkjøtt i ispinnene

35 min + 10 min koketid. | 10 porsjoner | desserter | barnevennlig

Raspberry
Saftis av bringebær og jordbær
Raspberry

Du vil få heltestatus når du lager deilig saftis av bringebær og jordbær på en varm sommerdag. Bringebær tilsatt sukkerlake og frisk sitron er basisen i saftisen, men deilige jordbær og enda mer bringebær bidrar til å gi isen den tiltalende fargen den har.

Anvisninger

For å lage enkel sukkerlake tilført bringebær må du mikse vann, sukker og 1/2 kopp bringebær i en liten kjele og koke det sakte. Reduser varmen til medium og la det småkoke i opptil 7 minutter mens du rører innimellom. Dette vil knuse bringebærene på en fin måte. Fjern kjelen fra plata når sukkeret og bringebærene er oppløste, og la det avkjøle seg helt. Hell bringebærmiksen gjennom en fin sil og oppi en liten mugge for å fjerne frø. Kast frøene.

Tilsett sitronjuice til den bringebærtilsatte sukkerlaken og rør rundt. Fyll hver saftisbeholder med oppskårede jordbær og de gjenværende bringebærene. Fyll bringebærsaft i saftisbeholderne, legg til ispinner og frys dem i minst 4-6 timer. La dem stå over natten for best resultat.

Merk: For søtere frukt i isen kan du koke opphakkede jordbær og bringebær i sukkerlake under de siste minuttene av kokingen (etter å ha knust bringebærene). Fjern frukten og sett den tilside før siling.

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.