Sjokolade-egg med bringebær

Sjokolade-egg med bringebær

  • 5 sjokolade-egg av mørk, hvit eller melkesjokolade.
  • Driscoll’s bringebær
  • Minisjokoladekuler
  • 240 ml kremfløte
  • 110 g pralinesjokolade

30 min. | 10 | desserter

Raspberry
Sjokolade-egg med bringebær
Raspberry

Påsken nærmer seg, og det er en god anledning til å dele en ny oppskrift med dere. Denne oppskriften smaker 100% sjokolade og er ekstra frisk med bringebær. De er smakfulle og søte, og i kombinasjon med sjokolade bidrar de med et innslag av pepp! Den lille nyheten hos Driscoll’s er den nye emballasjen, som er laget av kartong med 94% mindre plast. Dette gjør vi for å bedre holdbarheten til bærene, men det er også bedre for planeten vår! Nå skal dere slippe å vente lenger; her er den supergode oppskriften på sjokolade-egg fylt med praline-mousse og gode bringebær for å gi søtsmak og en ekstra pepp i munnen! @livionna02

Anvisninger

Lag ganachen kvelden i forveien ved å smelte sjokoladen i en bain-marie. Kok opp kremfløten og bland den med den smeltede sjokoladen. Bland til ingrediensene har en glatt og jevn konsistens og sett det i kjøleskapet.

Dagen etter kan du piske ganachen. Pisk den med en hjulvisp for å få den til å stivne, slik at du oppnår en kremete og luftig blanding. Overfør blandingen til en sprøytepose.

Del sjokolade-eggene i to på langs.

Fyll dem med sjokoladepraline-moussen, legg på bringebær og minisjokoladekuler, og det er klart! 

Nyt resultatet, matelskere!

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.