Skap en søt og skremmende Halloween med disse red velvet bringebær-cupcaker. Bringebærpuré setter smak på blodige cupcaker, som har en topping av bærflaggermus og -edderkopper. Det bør være rikelig med frosting til cupcakene og for eventuelle ekstra dekor som du ønsker.
Anvisninger
Cupcaker
1. FORVARM ovnen til 175 °C.
2. SETT OPP 24 muffin-kopper med papirinnlegg.
3. HA I 2 ½ kopper allsidig mel i en stor bolle.
4. TILSETT 2 spiseskjeer kokospulver, i teskje bakepulver, 1 teskje natron og 1/2 teskje salt.
5. VISP for å blande ingrediensene and SETT TIL SIDE melblandingen.
6. PRESS bringebærene gjennom en finnasket sikt inn i en liten bolle og KAST frøene.
7. MÅL 1/3 kopp puré og HA DET I en egen liten bolle. (SPAR den resterende puréen til frostingen og SETT TIL SIDE.)
8. TILSETT 3/4 kopper kulturmelk, 1 spiseskje rød konditorfarge og 1 teskje vaniljeekstrakt.
9. RØR for å blande sammen ingrediensene.
10. SETT TIL SIDE bringebærblandingen.
11. HA I 1 ¾ kopp farin i bollen til en elektrisk blandemaskin.
12. TILSETT 100 g smør.
13. PISK ingrediensene i 5 minutter eller til de er lette og luftige.
14. TILSETT 3 egg, én om gangen, med mikseren på lav hastighet og SKRAP NED på sidene i bollen etter behov.
15. TILSETT 1/3 av melblandingen i miksebollen og PISK lett sammen. Ikke bland for mye.
16. TILSETT 1/2 av bringbærblandingen til miksebollen PISK lett sammen. Ikke bland for mye.
17. TILSETT halvparten av den gjenværende melblandingen i miksebollen og PISK lett sammen. Ikke bland for mye.
18. TILSETT resten av bringebærblandingen til miksebollen PISK lett sammen. Ikke bland for mye.
19. TILSETT den gjenværende melblandingen i miksebollen og PISK lett sammen. Ikke bland for mye.
20. FORDEL røre jevnt utover muffinkoppene som er satt i stand.
21. BAK i 23 til 25 minutter eller til en tannpirker som stikkes inn, kommer ut ren.
22. TA BORT cupcakene fra formene og KJØL helt ned på en rist.
Frosting
1. HA I 150 g kremost i en mellomstor bolle.
2. TILSETT 10 spiseskjeer smør og 1 teskje vanilje.
3. PISK ingrediensene med en elektrisk blandemaskin til de er blandet sammen.
4. TILSETT 2 ½ kopper melis.
5. PISKigjen på lav hastighet til de er blandet sammen.
6. FORDEL frostingen likt mellom to boller.
7. RØR en spiseskje av den bringebærpuréen som var satt til side inn i den ene bollen, for å skape en lyserød frosting og
8. TILSETT mer puré for mørkere farge, om ønskelig.
Bringebærreduksjonen
1. PRESS bringebærene gjennom en finnasket sikt inn i en liten bolle og KAST frøene.
2. OVERFØR puréen til en liten kasserolle.
3. TILSETT 1/3 kopp farin og 1/4 kopp vann.
4. KOKopp på mellomhøy varme.
5. KOK, rør om ofte, til blandingen er redusert til halvparten.
6. KJØL helt ned.
7. OVERFØR bringebærreduksjonen til en liten sprøytepose eller plastpose.
Dekor
1. DEKK TILcupcakene med hvit og lyserød frosting av kremost.
2. SPRØYT PÅ rundinger på cupcakene, annenhver med farget frosting og bringebærreduksjon.
3. BRUK en tannpirker for å forsiktig dra icing fra midten og utover, for å få det til å se ut som edderkoppnett
4. TA BORTtoppen på en cupcake med tagget kniv og SKJÆR ut flaggermusvinger fra toppen av cupcaken.
5. BRUK bjørnebær, blåbær og bringebær til å dekorere og dekorgel for å lage edderkopper eller flaggermus.
6. SENK kantene på cupcakene i strø for å dekke til kantene.
7. SERVER med en gang.