Smoothie med bringebær og kokosnøtt

Smoothie med bringebær og kokosnøtt

  • 340g Driscoll's Bringebær
  • 375ml kopper Gresk Yoghurt
  • 60ml honning
  • 75g moden og frossen banan
  • 125g usøtet, revet kokosnøtt
  • 30g hakket valnøtt
  • 30g oppskårede mandler

10 min | 2 porsjoner | frokost

Raspberry
Raspberry

En smoothie bowl med bringebær som er lett å lage og har en morsom, crunchy konsistens. Dette ser ut som en tropisk snack når den serveres i en kokosnøtt.

Anvisninger

Putt 250g bringebær, yoghurt, honning, banan og 100g kokosnøtt i en blender og bland på høy hastighet til blandingen er jevn. Del blandingen jevnt mellom to frokostblandingsboller.
Topp hver bolle med gjenværende bringebær, gjenværende kokosnøtt, valnøtter og mandler.


Tips: For enda mer crunch og smak, rist kokosnøtten og mandlene forsiktig i en stekepanne før du topper smoothiebollene dine.
 

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.