Vafler med peanøttsmør og bringebær

Vafler med peanøttsmør og bringebær

  • 65 g grovt peanøttsmør
  • 2 ss lønnesirup
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss malte linfrø
  • 3 ss varmt vann
  • 250 ml laktosefri melk
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • 120 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1/8 ts salt
  • 2x 170 g Driscoll´s bringebær, oppdelte

15 min | 4 porsjoner | barnevennlig | frokost

Raspberry
Vafler med peanøttsmør og bringebær
Raspberry

Disse vaflene er så gode at de kan spises til frokost, lunsj og middag. Peanøttsmør og søtt bringebærsyltetøy bringer frem barndomsminner hos de voksne, og vi kan nærmest garantere at barna vil ha en til…og en til!

Anvisninger

Forberedelsestid: 10 minutter
Steketid: 4-7 minutter

Forvarm vaffeljernet.
Legg 65 g peanøttsmør i en stor skål.
Tilsett 2 ts lønnesirup, 1 ss rapsolje, 1 ss malte linfrø, 3 ss varmt vann, 250 ml laktosefri melk og 1/2 ts vaniljeekstrakt.
Rør om til røren er jevn og fin.
Tilsett 120 g mel, 1 ts bakepulver og 1/8 ts salt.
Miks grunding til røren er helt uten store klumper.
Tilsett en pakke bringebær forsiktig i røren.
Spray vaffeljernet med stekeolje.
Stek vaflene etter vaffeljernets instruksjoner.
Pynt vaflene med gjenværende bringebær.
Legg på ekstra peanøttsmør og lønnesirup om ønskelig og SERVER umiddelbart.

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.