En deilig vegansk vri på frokosten, disse små bærpannekakene kan spises akkurat som frokostblandingen med din favoritt plantebaserte melk. Eller spis dem alle alene pyntet med friske bær og lønnesirup. De er deilige uansett!
Anvisninger
OPPSKRIFT OPPRETT @shortgirltallorder
FORVARM opp stekepannen til vannet gnistrer og danser.
HELL plantemelk i en middels bolle.
LEGG TIL 1 ss eplecidereddik.
RØR for å kombinere og LA SITTE i 5-10 minutter til melken begynner å krøle seg.
SETT TIL TILSIDE melkeblanding.
PLASSER melet i en liten bolle.
LEGG TIL 1/8 ts salt, 1/4 ts bakepulver og 1/4 ts natron.
SIKT det for å kombinere og SETT TILSIDE melblandingen.
LEGG TIL 80 g moste bær i melk blanding, 2 ss sukker til melk blanding og 1 ts vanilje ekstrakt til melkeblandigen.
RØR for å kombinere.
LEGG TIL melblanding i melkeblanding.
RØR til en tykk røre dannes.
LA røren hvile i flere minutter.
SPRAY kokeflaten lett med kokespray.
HELL pannekakerøre i små mengder (omtrent som en fjerdedel) på kokeplaten ved hjelp av en konditorpose eller to små skjeer.
KOK til pannekaketoppene har satt seg og begynn å se tørre ut.
FLIP pannekaker og STEK 1 - 2 minutter lenger.
GJENTA til all røren er brukt, og bruk mer kokespray etter behov mellom batchene.
DEL Pannekaker mellom to boller.
GARNITYR med bær.
GARNITYR straks med lønnesirup og / eller plantemelk.