Healthy raspberry recipes

Bringebær- og havrebarer

  • 1 pakke bringebær fra Driscoll’s (125 g)
  • 130 g fullkornmel
  • 90 g havregryn
  • 65 g hvetemel
  • 75 g revet kokos, ristet
  • 90 g palmesukker
  • ½ ts malt muskatnøtt
  • ½ ts salt
  • 120 g kokosolje, smeltet
  • 2 eggehviter

20 minutter | Porsjoner: 12 | frokost | enkel

Raspberry
Bringebær- og havrebarer
Raspberry

Bringebær- og havrebarer

Anvisninger

- Forvarm ovnen til 175 °C. 
- Kle en stekeform (cirka 25 x 25 cm) med bakepapir, sørg for at det går opp langs sidene. 
- Bland fullkornmel, havregryn, hvetemel, kokos, sukker, muskatnøtt og salt for hånd til alt er godt blandet. 
- Tilsett kokosolje og eggehviter slik at du får en «våt» deig. 
- Del deigen i to deler (1/3 og 2/3).
- Trykk den største delen ned i bunnen av stekeformen. 
- Mos bringebærene med en gaffel i en annen bolle og smør blandingen over deigen i stekeformen. 
- Smuldre resten av deigen over bringebærlaget. 
- Stek barene i 30 minutter til de er gyllenbrune og avkjøl i 10 minutter i stekeformen. 
- Løft barene ut av stekeformen sammen med papiret og legg på rist. 
- Skjær til barene når de er helt avkjølte.

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.