Bringebærkake

Bringebærkake

  • 250 g mel
  • 125 g svært mykt smør
  • 125 g sukker
  • 1 egg
  • 1 pakke vaniljesukker
  • 800 g rømme
  • 150 g sukker
  • 1 pakke vaniljepuddingpulver
  • 200 gram kremfløte
  • 625 gram bringebær
  • Melis til dryss

1 1/3 timer | 6-8 | andre kurs

Raspberry
Raspberry

Lokal oppskrift fra Sørvest-Tyskland. @lifeisfullofgoodies 

Anvisninger

Forvarm ovnen til 160 grader varmluft (180 grader over-/undervarme).

Elt sammen ingrediensene til du får en jevn deig. Trykk den ut i en springform (diameter ca. 26 cm), fordel jevnt og trekk deigen opp til en kant.

Bland sammen ingrediensene til fyllet, bortsett fra bringebærene, og hell det utover bunnen. Fordel så bringebærene på toppen og stek kaken i ca. 1 time.

La så rømmekaken avkjøles helt før du tar den ut av formen.

Før servering, topp med bringebær og strø over litt melis.

Leafs Raspberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.