Crostini med blåbær

Crostini med blåbær

  • 150 g soyayoghurt
  • Juice fra en halv lime
  • En klype salt
  • 6 skiver av bagett
  • Litt olivenolje
  • 50–100 g blåbær
  • Balsamicokrem
  • Frisk basilikum

20 minutter | 1 | andre kurs

Blueberry
Crostini med blåbær
Blueberry

Denne våroppskriften tilberedes raskt og enkelt. Kun den hjemmelagde veganske kremosten bør tilberedes litt på forhånd, men selv det er gjort på et øyeblikk! Blåbærene og basilikumen gjør crostinien lett og frisk. @thevegan.wolf

Anvisninger

1. For den veganske kremosten, legg et rent kjøkkenklede i en sil som igjen er plassert i en stor bolle.

2. Bland soyayoghurt, limejuice og salt og hell det i kledet. Brett inn kledet slik at yoghurtblandingen dekkes.

3. Sett bollen med silen, kledet og yoghurten i kjøleskapet i noen timer slik at væske dryppes av yoghurten.

4. Rist bagettskivene i litt olivenolje i en stekepanne på middels varme til de er gyllenbrune på begge sider.

5. Vask blåbærene og la dem renne godt av.

6. Vask basilikumen og skjær den i strimler.

7. Fordel kremostalternativet på bagettskivene. Topp med blåbær og basilikum. 

8. Drypp litt balsamicokrem på toppen.

Leafs Blueberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.