Muffins med krem og bjørnebær

Muffins med krem og bjørnebær

  • 3 egg
  • 90 g sukker
  • 1 spiseskje vaniljesukker
  • 120 g nøytral olje, f.eks. druekjerneolje
  • 60 ml melk
  • 150 g mel
  • 6 g gjær
  • Driscoll's bjørnebær
  • Syltetøy
  • 150 ml kremfløte
  • 40 g melis

30 min | 8 muffins | desserter

Blackberry
Blackberry

Kjempegode cupcakes fra @ma_vie_caramel

Anvisninger

Pisk eggene, sukkeret og vaniljesukkeret til blandingen blir dobbelt så stor. Ha i olje og melk og rør om. Ha i silet mel og bakepulver og bland forsiktig. Fyll formen og bak røren ved 170° i 20 minutter.

Kjøl ned etter baking. I mellomtiden pisker du fløten med melis i kjøkkenmaskinen til du får pisket fløte, og har denne i en sprøytepose med et munnstykke.

Hul ut muffinsbasen og ha i litt bjørnebærsyltetøy og et bjørnebær. Topp med pisket fløte og pynt med bjørnebær. Smak til.

Leafs Blackberry

Det er bær som er vår greie, men vi sier ikke nei takk til en cookie, heller;) På nettsiden benytter vi oss av cookies (eller ikke-spiselige informasjonskapsler, om du vil) for å sikre at besøkende får den opplevelsen de er ute etter. Ta en titt på vår cookie-policy, er du snill. Når du trykker på «Den er grei» godtar du retningslinjene.