Påsken nærmer seg, og det er en god anledning til å dele en ny oppskrift med dere. Denne oppskriften smaker 100% sjokolade og er ekstra frisk med bringebær. De er smakfulle og søte, og i kombinasjon med sjokolade bidrar de med et innslag av pepp! Den lille nyheten hos Driscoll’s er den nye emballasjen, som er laget av kartong med 94% mindre plast. Dette gjør vi for å bedre holdbarheten til bærene, men det er også bedre for planeten vår! Nå skal dere slippe å vente lenger; her er den supergode oppskriften på sjokolade-egg fylt med praline-mousse og gode bringebær for å gi søtsmak og en ekstra pepp i munnen! @livionna02
Anvisninger
Lag ganachen kvelden i forveien ved å smelte sjokoladen i en bain-marie. Kok opp kremfløten og bland den med den smeltede sjokoladen. Bland til ingrediensene har en glatt og jevn konsistens og sett det i kjøleskapet.
Dagen etter kan du piske ganachen. Pisk den med en hjulvisp for å få den til å stivne, slik at du oppnår en kremete og luftig blanding. Overfør blandingen til en sprøytepose.
Del sjokolade-eggene i to på langs.
Fyll dem med sjokoladepraline-moussen, legg på bringebær og minisjokoladekuler, og det er klart!
Nyt resultatet, matelskere!